×

Team Keuben Racing start goed in Eersel

In het zuiden van Brabant heeft TKR afgelopen weekend de nodige trainingsmeters kunnen maken. Zaterdags werd er koers gezet richting Reusel om daar de gehele middag te trainen. Het circuit lag er naar omstandigheden prima bij en zo konden Justin en Dion diverse trainingssessies afwerken. Omdat zondags de wedstrijd in Eersel op het programma stond kon TKR overnachten bij niemand minder dan Etienne Bax. De VMC-Zabel werd in de werkplaats van Bax op zaterdagavond afgespoten en nagekeken voor de wedstrijddag in Eersel.

Op zondagochtend werd er een korte training afgewerkt. Justin en Dion kennen het circuit van Eersel en konden direct een goed tempo rijden. Rond de klok van 14.00 uur viel het starthek voor de 1e manche van het seizoen 2023. Justin en Dion kwamen goed uit de start en vertrokken op de 2e plaats. Deze 2e plaats was echter van korte duur omdat team Hermans al snel gepasseerd kon worden. Hierdoor hadden Justin en Dion vrij baan en konden ze geconcentreerd hun rondes afwerken. De eerste plaats kwam gedurende deze manche niet meer in gevaar en met een voorsprong van 20 seconden wisten Justin en Dion deze manche winnend af te sluiten.

De start van de 2e manche was iets minder omdat er net over het starthek mis geschakeld werd. Dit resulteerde dat deze manche op plek 3 begonnen kon worden. Het tempo van Team Hermans en Team Bax kon niet gevolgd worden waardoor Justin en Dion bekeken en keurig hun wedstrijd op plek 3 uit konden rijden. Een prima resultaat voor TKR, met een minimale voorbereiding. Met evenveel punten als team Hermans net geen dag overwinnaar, omdat de 2e manche doorslaggevend is. Echter met plek 2 in de dag uitslag kijken wij tevreden terug op afgelopen weekend.

 

Copyright by Team Keuben Racing