×

Team Keuben pakt wederom podium in Halle

Team Keuben Racing eindigt ook in Halle op een 2e plaats

 

Allereerst begon het weekend met een domper. Net nadat de vorige nieuwsbrief verstuurd was ontvingen wij het bericht dat de vrachtwagen toch niet gereed was voor de ONK in Halle. Hals overkop moest er dus wederom beroep gedaan worden op de bus van Enzerink, konden we wederom gebruik maken van de service van Verscombi en mochten wij de tent weer lenen van team van Werven. Wederom dank hiervoor.

Zaterdags werd er getraind in Harfsen. Dit werd een productieve dag, er werd veel getest met de VMC-Zabel. Tevreden konden wij aan het eind van de dag gebruik maken van de afspuitplaats en werkplaats van sponsor Autobedrijf Wisselink in Baak. Op deze plek konden wij het zijspan weer tip top in orde maken voor Halle. Ook hiervoor enorme dank.

Halle

Zondags leken Justin en Dion de snelste tijd te realiseren, totdat de combinatie van Hermans/vdBoogaart in de allerlaatste ronde toch de rondetijd konden verbeteren. Dit hield in dat Justin en Dion als 2e de tijdtraining afsloten.

1e Manche

Onder een stralende zon en met veel supporters langs de baan wist startnummer #7 een mooie kopstart te pakken. Enkele ronden kwamen Justin en Dion als leiders uit het bos gesprongen, met in hun kielzog de combinatie van Hermans/vd Boogaart. Laats genoemde wist de leiding over te nemen en verwezen Justin en Dion terug naar plek 2. Deze plek leek niet direct in gevaar te komen, totdat Justin en Dion een kleine buiteling meemaakte en zich daarna ook nog eens vast reden. Hierdoor werd het geen 2e plek aan het eind van de manche maar een 3e plek.

2e Manche

Deze start verliep minder en op een 7e plek werd het bosrijke gedeelte ingereden. Het duurde slechts enkele ronden toen Justin en Dion al doorkwamen op plek 3. Omdat de combinatie van Bax/Cermak ook een buiteling meemaakte kregen Justin en Dion plek 2 in hun schoot geworpen. Deze positie kwam niet meer in gevaar en zo werden Justin en Dion keurig als 2e afgevlagd.

Wederom een solide wedstrijddag waar Justin en Dion prima reden! Als 2e mochten beide heren plek nemen op het erepodium.

Aankomend weekend word de volgende Grand Prix gereden in Kramolin, Tsjechië. Zoals het ernaar uit ziet is de vrachtwagen weer gereed voor de trip naar Kramolin.

 

Copyright by Team Keuben Racing