×

Team Keuben Racing komt goed voor de dag met Sem Leferink in Kamp-Lintfort

Team Keuben Racing komt goed voor de dag met Sem Leferink in Kamp-Lintfort

Tijdens de wedstrijd om het Duits kampioenschap heeft Justin een prima wedstrijddag gehad met Sem Leferink. Sem is slechtst 15 jaar en verving afgelopen zondag Dion in de bak. De vrije en tijdtraining gebruikten Justin en Sem om aan elkaar te wennen, en om tevens een keurige 3e tijd op de klok te zetten.

Met wederom puike starts konden beide manches in de voorhoede begonnen worden. De eerste manche konden Justin en Sem enkele ronden stand houden op plek 3, maar moesten zei uiteindelijk Bax-Cermak laten gaan. Naar een half uur wedstrijd werden Justin en Sem als 4e afgevlagd.

De 2e manche knokten Justin en Sem op plek 3 voor een podiumplek in het dagklassement. Dit bleek ook zeker haalbaar, en gecontroleerd reed het duo met startnummer #7 hun rondes op plek 3. Totdat 2 ronden voor het eind de VMC-Zabel er mee ophield. Helaas kwam er door een technisch mankement een vroegtijdig einde aan deze wedstrijd en zag Team Keuben Racing een podiumplek in rook opgaan. Erg jammer en tevens voor Sem ook erg zuur. Het blijft een motorische sport en dit hoort er helaas bij. Sem, nogmaals dank voor de geweldige inzet.

 

KEUBEN-BADAIRE in Loket en Rhenen

Voor de Grand Prix van Loket en de ONK in Rhenen heeft Team Keuben Racing een vervanger gevonden in de fransman Johnny Badaire. Badaire is geen onbekende in de zijspanwereld en heeft al diverse podiumplekken weten te behalen als bakkenist. Het team is erg blij met Johnny als vervanger van Dion.Ter voorbereiding zal er nog een training afgewerkt worden in Frankrijk, zodat Justin en Johnny aan elkaar kunnen wennen.

 

Update blessure Dion

Dion is afgelopen week terug geweest naar het ziekenhuis voor controle. Hieruit blijkt dat hij 3 breuken in zijn bovenarm heeft. Hoelang hij exact uit de running zal zijn, is op dit moment niet duidelijk. Zelf hoopt hij in juni weer in het zijspan te staan, maar dit alles zal afhankelijk zijn van zijn herstel.

 

Copyright by Team Keuben Racing