×

Team Keuben Racing blijft op het podium in Lochem

Tijdens de zonnige training gingen Justin en Dion er wederom goed voorzitten toen het bordje met de grote T van “Tijdtraining” voor de finishbult tevoorschijn kwam. Met een goede ronde wist de startcombinatie #7 de snelste tijd te realiseren. Echter was het even afwachten omdat nog niet alle combinaties een vlekkeloze ronde hadden gereden. Naarmate de training vorderde bleek deze ronde toch wel degelijk snel te zijn, en dit betekende dat Justin en Dion de tijdtraining als snelste combinatie afsloten.

Door de goede training mocht er als eerste een plek achter het starthek gekozen worden. In Lochem weet iedereen dat de binnenkant de meest ideale startplek is, en daarom kozen Justin en Dion ook voor deze startplek. De start was goed en op plek 2 werd er begonnen aan de 1e manche. Na 10 minuten wedstrijd kwamen Justin en Dion nog steeds als 2e door, achter combinatie Bax/Cermak. Niet veel later moest er een plek prijs gegeven worden aan combinatie Veldman/Janssens, en belandde Justin en Dion op de 3e plek. Vanuit de pits kregen zei door dat het gat achter hun meer dan een halve minuut bedroeg, en daarom werd ervoor kozen om de manche gecontroleerd op plek 3 uit te rijden.

Het begin van de 2e manche was een kopie als die van de 1e manche. Justin en Dion vertrokken wederom als 2e het bosrijke gedeelte in, dit keer achter combinatie van Werven/vd Boogaart. Deze plek kon een kleine 15 minuten vastgehouden worden, maar hierna moesten Justin en Dion hun meerdere erkennen in combinaties Veldman/Janssens en Bax/Cermak. Liggend op plek 4 kwam er geen bedreiging meer van achter, en werd het weer bekeken uitrijden om zoveel mogelijk punten te behalen. Deze 4e plek was voldoende om wederom als 3e naar het podium te mogen. Tevreden over de resultaten, iets minder tevreden over het rijden, maar al met al een prima dag voor Team Keuben Racing.

 

Copyright by Team Keuben Racing