×

Podium voor Team Keuben Racing in Sint Isidorushoeve

In de training lieten Justin en Dion direct zien dat de goede lijn van de afgelopen weken doorgetrokken kon worden. Een goede ronde leverde een nette 2e plek op in de tijdtraining. Een goed begin van de dag, want zo kon er een mooie uitgangspositie achter het starthek gekozen worden.

Onder koude, winterse omstandigheden viel het starthek even na het middaguur voor de 1e manche. Justin en Dion kwamen goed uit de start, en begonnen als 2e aan deze manche.In de eerste ronde werden niet de juiste sporen gekozen, waardoor team Veldman en team Van Werven konden passeren. Terug verwezen naar plek 4 vochten Justin en Dion zich direct terug richting het achterwiel van bovengenoemde teams. In een spannende manche, waar diverse inhaal pogingen op team van Werven uiteindelijk lukte, waar team Bax voorbij kwam aan Justin en Dion, en omdat in de laatste ronde door een achterblijver de combinatie met nummer #7 toch nog even stil viel, kwamen Justin en Dion als 5e over de finish.

De start van de 2e manche was een kopie van de 1e manche. Dit maal als 3e vertrokken, echter door nu de juiste sporen te kiezen kwamen Justin en Dion als 2e door naar de eerste ronde. Een kopgroep bestaande uit 3 teams ontstond en zo werden de eerste 10 minuten van deze manche verreden. Team van Werven op kop, Justin en Dion op plek 2 en team Bax op plek 3. Halverwege de manche wist Bax de koppositie over te nemen, Justin en Dion schoven door naar plek 2 en Veldman op plek 3. Met nog enkele minuten te gaan ging Veldman voorbij aan Justin en Dion, waardoor plek 3 in handen kwam van startnummer #7. Deze plek kwam niet meer in gevaar en op deze positie reden Justin en Dion deze manche keurig uit.

Door deze uitslagen mochten de heren richting het podium om daar als 3e team plaats te nemen op het ereschavot. Dit was het eerste ONK-podium voor Team Keuben Racing! Het team kijkt terug op een geweldige dag met een mooi resultaat.

 

Copyright by Team Keuben Racing